The interaction between assessors and managers of microbiological hazards in food - Report of a WHO Expert Consultation

http://www.who.int/foodsafety/publications/micro/en/march2000.pdf

It provides guidance on effective interaction between risk assessors and risk managers, which addresses activities in the risk assessment of microbiological hazards in food. Document in pdf format; Acrobat Reader required.

Autor(es): World Health Organization - WHO, Food and Agriculture Organization of the United Nations - FAO Creador(es): World Health Organization - WHO
Recursos añadido en: 19/11/2001
Idiomas disponibles: Inglés
Medición de Riesgo, Contaminación de Alimentos, Anais de congresso
  • Compartir
  • Sugerir asunto
    [X]
    Sugerencias
    Separados por comas
    [X]
    Gracias por sus sugerencias.
    Problema de Comunicación. Por favor inténte más tarde.
  • Informar un error
    [X]
    Motivo
    Nuevo Link (opcional)
    [X]
    Gracias por indicar el error.
    Problema de Comunicación. Por favor inténte más tarde.