Joint FAO / WHO Expert Consultation on Risk assessment of microbiological hazards in foods

http://www.who.int/foodsafety/publications/micro/march1999/en/

It presents information related to risk assessment of microbiological hazards at national and international levels, mechanisms to support microbiological risk assessment, and issues relating to developing countries. Document in pdf format; Acrobat Reader required.

Autor(es): World Health Organization, Food and Agriculture Organization Creador(es): World Health Organization - WHO
Recursos añadido en: 16/06/2000
Idiomas disponibles: Inglés, Español, Francés
Medición de Riesgo, Contaminación de Alimentos, Anais de congresso
  • Compartir
  • Sugerir asunto
    [X]
    Sugerencias
    Separados por comas
    [X]
    Gracias por sus sugerencias.
    Problema de Comunicación. Por favor inténte más tarde.
  • Informar un error
    [X]
    Motivo
    Nuevo Link (opcional)
    [X]
    Gracias por indicar el error.
    Problema de Comunicación. Por favor inténte más tarde.